Bo Geselecteerd als Ballenmeisje bij Premier Padel in Ahoy Rotterdam

Met grote trots kunnen wij aankondigen dat onze leerling Bo komende week is geselecteerd als ballenmeisje tijdens het prestigieuze Premier Padel-toernooi, dat plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Dit is een internationaal top evenement waar de beste padelspelers ter wereld samenkomen voor spannende wedstrijden. Het toernooi wordt vaak vergeleken met het ABN AMRO-tennistoernooi, dat jaarlijks in februari plaatsvindt, maar dan specifiek voor de steeds populairder wordende sport padel.

Een bijzondere kans voor Bo

De deelname van Bo als ballenmeisje is niet alleen een eer, maar ook een geweldige kans voor haar om van dichtbij de wereldtop in actie te zien. Bo heeft al eerder ervaring opgedaan in deze rol, want vorig jaar was zij ballenmeisje bij de European Para Championships, eveneens in Rotterdam. Bo heeft een persoonlijke brief ontvangen door moreira de melo.

Bo 4

Een leerzame ervaring

Voor Bo zal dit toernooi niet alleen een sportieve ervaring zijn, maar ook een leerzame. Als ballenmeisje leer je samenwerken in een team, werk je aan je concentratie en ontwikkel je het vermogen om snel te reageren – allemaal vaardigheden die niet alleen op het sportveld, maar ook in het dagelijks leven waardevol zijn. Daarnaast krijgt Bo de kans om van dichtbij te zien hoe topsporters zich voorbereiden en hoe een groot internationaal evenement georganiseerd wordt. Het meemaken van de sfeer en spanning van een dergelijk toernooi zal zonder twijfel een blijvende indruk achterlaten. Ze mocht zelfs met een paar wereld toppers op de foto!

Bo 2

Toekomstige talenten

Als school ondersteunen wij graag de talenten van onze leerlingen, zowel binnen als buiten de klas. We zijn trots op Bo en haar enthousiasme voor sport. Het is inspirerend om te zien hoe zij haar liefde voor sport combineert met schoolverplichtingen. Wij hopen dat deze ervaring haar nog meer zal motiveren om het beste uit zichzelf te halen, zowel op sportief als op schoolgebied.

Bo 3